ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων και υπηρεσιών της www.saten.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.  Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της www.saten.gr, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών.

Το www.saten.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στα Κάτω Πατήσια.

Πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης μας είναι η ξεκάθαρη παράθεση των ορών που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του www.saten.gr προς όλους εσάς, που θα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, καθώς καί την ενημέρωση  για τα δικαιώματα και τίς υποχρεώσεις σας γιά την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το

κατάστημα μας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στο www.saten.gr είναι απόρρητα και δεν θα πωληθούν , χρησιμοποιηθούν , νοικιαστούν , αποκαλυφθούν η’ δανειστούν με κανένα τρόπο. Θα χρησιμοποιηθούν καθαρά και μόνο από τoυς διαχειριστές της ιστοσελίδας μας για να επικοινωνήσουν μαζί σας σε τυχών αιτήματά σας

Οποία πληροφορία εισάγετε εδώ , θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με

τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει . Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση μπορείτε να μας στείλετε email στο info@saten.gr .

Καθώς θα πληρώνετε τις παραγγελίες σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων δεν τίθεται θέμα ασφάλειας των συναλλαγών σας.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται στο www.saten.gr είναι κατασκευασμένα από εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και μπορούν να διατεθούν και να χρησιμοποιηθούν σε όλο τον κόσμο εκτός και εάν αυτό επισημαίνετε αλλιώς από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Τα ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων είναι διαθέσιμα όπου αυτό προβλέπετε από τους 

νομούς και κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΤΙΜΕΣ  & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι τιμές για κάθε προϊόν αναγράφονται στη γενική παρουσίαση με το Φ.Π.Α. Οι τιμές αφορούν το συγκεκριμένο είδος και το www.saten.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Οι προσφορές που κατά καιρούς δημοσιεύονται, ισχύουν για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μετά τη λήξη της προσφοράς δεν είναι δυνατή η παραγγελία του προϊόντως της προσφοράς με την τιμή της προσφοράς.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον μεταφορέα, δε μπορείτε να ανοίξετε το δέμα και να του επιστρέψετε τυχόν που δεν θέλετε για οποιονδήποτε λόγο. Ο μεταφορέας έχει τη δικαιοδοσία μόνο να σας παραδώσει το δέμα και να πληρωθεί το αντίτιμο.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαιώματος να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε , εντός προθεσμίας 7 εργάσιμων ήμερων από την ημερομηνία που θα παραλάβετε το προϊόν, εφόσον μας στείλετε email στο info@saten.gr ή μας καλέσετε στο 2108629852. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε το λόγο της επιστροφής, και να λάβετε την επιβεβαίωση της επιστροφής από εμάς για να μας επιστρέψετε ένα προϊόν. Σε αυτή τη περίπτωση σας επιβαρύνει μονό το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δέκτες μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ιδία κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε , χωρίς δηλαδή να έχουν καταστραφεί , αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιάσει η εργοστασιακή συσκευασία τους , εφόσον αυτά έχουν , μαζί με το συνοδευτικό έγγραφο αγοράς τους.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων , ανάλογα με την επιλογή σας για τον τρόπο αποστολής των προϊόντων τα χρήματα σας θα επιστραφούν το αργότερο 3 μέρες μεταά την παραλαβή τους από εμάς.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα Βία : Αν για λόγους ανωτέρας βίας ( π.χ. καιρικές συνθήκες , απεργίες κλπ ) δεν είναι 

δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα όντος του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε

μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπο αυτές τις συνθήκες να ολοκληρώσουμε τη παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη www.saten.gr : Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για ελαττώματα η κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες, τα προϊόντα παραδίδονται όπως ακριβώς παραλαμβάνονται από τα εργοστάσια παράγωγης τους. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η’ συσκευασίας τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.

3. Τροποποίηση των ορών του παρόντος : Το www.saten.gr διατηρεί το δικαιώματος να τροποποιεί η’ να ανανεώνει τους ορούς και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

5. Ισχύον Δίκαιο : Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.saten.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από τους Νομούς περί προστασίας των καταναλωτών ( Ν.2251/1994 ) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πώλησης από απόσταση. Αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password